ASC Controle Uw partner in kwaliteitsvolle keuringen voor uw elektrische installatie
banner autonome security vzw

Erkend Controle Organisme

over autonome security controle vzw

Over Autonome Security Controle vzw

A”S”C staat voor Autonome Security Controle vzw, opgericht door verschillende vakmensen met jarenlange ervaring in de veiligheidssector.

De huidige vorm van onze dynamische firma gaat terug tot medio 2011. Ons team heeft alle kennis in huis om u tal van diensten te kunnen aanbieden, zowel voor huishoudelijk situaties als een professionele of industriële context.

Onze technische experts krijgen de nodige ondersteuning van onze administratieve afdeling. Bij het uitvoeren van de werken staat de kwaliteitsborging op de eerste plaats.

Kwaliteit en veiligheid gaan steeds hand in hand.

een erkend controle organisme

Wij zijn een erkend controle organisme

A”S”C Controle  is bij het Ministerieel besluit. van 25-05-2011 door FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie erkend als controleorganisme voor de controles van elektrische installaties.

Deze erkenning is verschenen in het Belgisch Staatsblad op 08-06-2011.

Onze maatschappelijke zetel is gevestigd te 3454 RUMMEN, Ketelstraat 111 Ons ondernemingsnummer is 0826.131.776.

een team van vakspecialisten

Een Team van Vakspecialisten

Ons team van vakspecialisten bundelt meer dan 25 jaar ervaring in controles van elektrische installaties, branddetectie, noodverlichting, speeltuigen en zoveel meer.

Wij volgen bij elke controle de procedures van ons intern kwaliteitshandboek. Op deze manier garanderen wij zekerheid, veiligheid en kwaliteit.

Elke opdracht wordt uiterst nauwgezet opgevolgd en waar nodig geven wij ook het nodige advies ter verbetering van uw veiligheidssituatie.

Menu